Nova vest
Košarka

Subota, 27.02.2021.

13:35

Marinović pred gostovanje Megi: Nemamo šta da izgubimo

Košarkaši Borca gostuju u nedelju ekipi Mege u utakmici 19. kola ABA lige.

Izvor: Beta

Autor:Beta

Marinović pred gostovanje Megi: Nemamo šta da izgubimo
Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport

Trener košarkaša čačanskog Borca Marko Marinović rekao je da njegova ekipa u predstojećem meču protiv Mege nema šta da izgubi, a da bi mogla mnogo toga da dobije.

"Nemamo šta da izgubimo, a mogli bismo mnogo toga da dobijemo. Sigurno je da se nećemo predati. Doduše, igramo u čudnom terminu, od 12 časova, ali nema veze, i na to ćemo se navići. Bitno je i to što ćemo biti kompletni, jer se (Nikola) Kočović posle pauze vraća na teren", rekao je Marinović.

Mega trenutno ima skor 12/6 i četvrta je na tabeli regionalnog takmičenja, dok Borac ima četiri pobede i 12 poraza i nalazi se na 12. poziciji.

"Nekoliko puta smo igrali protiv Mege, tako da se dobro znamo. Reč je o ekipi sastavljenoj od vrhunskih mladih igrača, a ima i najbolji centarski par u ligi. Doduše, takav sistem Mega ima godinama. Takođe, moram da naglasim da Megu predvodi odlični trener Vladimir Jovanović, a na terenu to čini njegova produžena ruka, iskusni Milenko Tepić. Sve u svemu, ove godine Mega igra fenomenalno", rekao je trener Čačana.

I košarkaš Nikola Kočović je istakao da njegova ekipa dobro poznaje Megu.

"Reč je o ekipi koja igra na zavidnom nivou ove sezone, zbog čega se nalazi u vrhu ABA lige. U prvom ligaškom meču, koji je odigran u Čačku, nismo odigrali na način na koji smo to želeli. Nadam se da će ovog puta biti mnogo bolje.Težak zadatak je pred nama, ali u Halu sportova idemo da pružimo što bolju partiju. Nama je svaka pobeda zlata vredna u borbi za opstanak. Sve u svemu, očekujem dobar meč", istakao je Kočović.

Utakmica Mega - Borac igra se u nedelju 28. februara od 12.00 u Hali sportova "Ranko Žeravica".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve