Nova vest
Košarka

Petak, 15.01.2021.

13:05

Trener Budućnosti pred Partizan: Neće nas zavarati

Trener košarkaša Budućnosti Petar Mijović rekao je, pred meč protiv Partizana, da njegovu ekipu neće zavarati rezultati i plasman crno-belih.

Izvor: MT

Autor: MT

Trener Budućnosti pred Partizan: Neće nas zavarati
Starsport

"Neće nas zavarati pozicija Partizana na tabeli i rezultati u prethodnom periodu, posebno na gostovanjima. Kvalitet njihovog tima i stručnog štaba je mnogo veći i toga smo svesni. To će kod nas da probudi maksimalnu pozornost i pripremu, kao i želju da pobedimo", rekao je Mijović, prenele su Vijesti.

Košarkaši Budućnosti u subotu dočekuju Partizan u meču 15. kola ABA lige.

Budućnost je do sada odigrala 11 mečeva u regionalnom takmičenju i ima devet pobeda i dva poraza, dok je Partizan u 14 utakmica upisao sedam pobeda i isto toliko poraza.

"Značajna utakmica i za nas i njih. Nadam se da ćemo biti na visini zadatka u delu odgovornosti, intenziteta i koncentracije i da će to biti preduslov da dobijemo utakmicu", rekao je Mijović.

Budućnost je u prvom delu sezone, trojkom Danila Nikolića u poslednjoj sekundi slavila nakon produžetka sa 101:99.

"Biće to veliki meč za nas. Prethodni meč je bio sjajan, pobedili smo uz zvuk sirene. Partizan je čvrst tim. Moramo da izadjemo čvrsto i koncentrisano, da radimo jedan za drugog i dodjemo do pobede", rekao je košarkaš Budućnosti Vili Rid.

Utakmica se igra u subotu od 18.00.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve