Nova vest
Košarka

Petak, 08.01.2021.

10:25

Partizan našao krilnog centra – Stefana Birčevića

Stefan Birčević se nije u najboljem raspoloženju rastao prošle godine sa Partizanom, ali to nije prepreka da po treći put obuče crno-beli dres.

Izvor: SS

Autor: SS

Partizan našao krilnog centra – Stefana Birčevića
Foto: StarSport/Srðan Stevanoviæ

Partizan traži krilnog centra i želeo bi da ponovo dovede bivšeg reprezentativca koji je posle kratke epizode u čačanskom Borcu imao još kraću u Japanu.

Nakon što nije odigrao ni minut za Čačane, Birčević se otisnuo na daleki istok.

Ali ni ekipi Hirošima Dragonflas ne može da se priključi zbog odluke tamošnjih vlasti da zbog koronavirusa još mesec dana nema mogućnost ulaska.

Krilni centar je trenutno najbolja moguća opcija za Partizan, a želja za novom saradnjom je obostrana, potvrđuje "Mozzartsport".

Birčević je za Partizan igrao u sezoni 2016/2017 pod vođstvom Aleksandra Džikića.

Drugi mandat je imao od leta 2019. kada je stigao kod Andree Trinkijerija.

Učestvovao je u osvajanju Superkupa ABA i Kupa Radivoja Koraća, ali je nakon prekida sezona zbog pandemije koronavirusa i njegov ugovor prekinut sa crno-belima.

Tada mu nije bilo drago što je za tu odluku saznao iz medija, ali očigledno je voljan da se prihvati novih izazova u Partizanu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

236 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve