Nova vest
Košarka

Petak, 08.01.2021.

08:15

Zvezda imala podršku protiv Fenerbahčea

Crvena zvezda je u 18. kolu Evrolige nesrećno izgubila od Fenerbahčea u dvorani "Aleksandar Nikolić", koja je zvanično bila "zaključana" za navijače.

Izvor: SS

Autor: SS

Zvezda imala podršku protiv Fenerbahčea
Foto: StarSport/Srðan Stevanoviæ

Čak je i novinarima zabranjen pristup svim utakmicama od početka sezone, ali tribine u četvrtak uveče nisu bile prazne.

Na društvenim mrežama su se pojavile fotografije navijača Zvezde koji su se pohvalili svojim prisustvom u dvorani i to je izazvalo različite reakcije.

Na jednoj od njih sa širokim kadrom videlo se da ih je na tribinama bilo stotinak, a možda i više, što nije lako izbrojati iz ugla slike koja je "zapalila" društvene mreže.

Dobro je poznato da su mere kriznog štaba u borbi protiv koronavirusa takve da je zabranjeno svako javno okupljanje u zatvorenom prostoru.

Zbog toga do sada nijedna košarkaška utakmica u sezoni 2020/2021 nije odigrana sa publikom i Zvezdin meč protiv Fenera je prvi takav.

Za sada nije poznato ko su ljudi koji su imali tu privilegiju da prisustvuju utakmici sa turskim klubom, uprkos zabrani.

Podsetimo, Zvezda je izgubila od Fenerbahčea rezultatom 73:71 i to pogotkom njenog bivšeg igrača Lorenca Brauna u poslednjoj desetinki.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve