Nova vest
Košarka

Utorak, 01.12.2020.

12:00

Mozli: Trenutno izgledamo dobro, uprkos porazu u derbiju VIDEO

Košarkaš Partizana Vilijam Mozli izjavio je da tim u ovim trenucima izgleda veoma dobro i da spremno dočekuje naredne izazove.

Izvor: MT

Autor: MT

Mozli: Trenutno izgledamo dobro, uprkos porazu u derbiju VIDEO
Miroslav Todorovic/Starsportphoto

"Veoma je važno što smo imali nekoliko dana se odmorimo, opustimo i nadoknadimo sve. Osećam se veoma dobro", rekao je Mozli za TV Partizan.

Zbog povrede Mozli je van parketa bio mesec dana, ali je nakon povratka partijama protiv Uniksa, Huventuda i Crvene zvezde pokazao koliko je nedostajao crno-belima.

"Posle svega, bio sam srećan što sam ponovo na parketu sa saigračima. Spreman sam da guramo dalje. Bilo mi je važno se vratim u posao čim sam bio u mogućnosti. Želeo sam da pomognem timu da zabeležimo što više pobeda. Trenutno izgledamo veoma dobro, iako smo u derbiju poraženi u poslednjoj sekundi. Idemo dalje", rekao je Mozli.

Izabranicima Saše Filipovskog sledi duel sa Mornarom u ABA ligi za vikend na gostovanju, a nakon toga i meč sa Bahčešehirom u Evrokupu na domaćem terenu.

"Dve važne utakmice, ali treniraćemo, gledaćemo video. Bićemo spremni", zaključio je Mozli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve