Nova vest
Košarka

Nedelja, 22.11.2020.

12:46

Novaković: Pokazali smo da smo sjajni organizatori ABA 2 lige

Na Zlatiboru je odigrana prva etapa košarkaške ABA 2 lige, eksperimentalnog karaktera u skladu s pandemijom koronavirusa.

Izvor: SN

Autor: SN

Novaković: Pokazali smo da smo sjajni organizatori ABA 2 lige
Foto: Starsport

Ponosni smo jer smo posle 24 odigrane utakmice položili prvi test na Balkanu i pokazali da je odluka ABA lige da se kod nas odigra turnir drugoligaških ekipa i više nego sjajna odluka, istakao je Nikola Novaković, direktor Turističkog rekreativnog kompleksa Zlatibor.

"S obzirom da su i svi učesnici iskazali zadovoljstvo boravkom na Zlatiboru, verujem da ćemo se ponovo videti u martu", rekao je Novaković i zahvalio se lokalnoj samoupravi, koja je renoviranjem dvorane doprinela dobijanju domaćinstva i uspešnom održavanju turnira.

Na Zlatiboru je odigrana prva etapa košarkaške ABA 2 lige, eksperimentalnog karaktera u skladu s pandemijom korona virusa.

Odigrana su četiri kola, a uoči nastavka takmičenja u drugom “balonu” prvo mesto za sada drži KK Studentski centar iz Podgorice, ispred skopskog MZT -a, Slobode iz Užica i Zlatibora.

Svih 14 ekipa bile su smeštene u hotelu Palisad i sve utakmice odigrane su u renoviranoj zlatiborskoj dvorani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve