Nova vest
Košarka

Subota, 14.11.2020.

21:50

Selektorka imala poruku za Amerikanku

Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Marina Maljković pobedu protiv Turske posvetila je svim ljudima u Srbiji koji se bore sa koronavirusom.

Izvor: MT

Autor: MT

Selektorka imala poruku za Amerikanku
Starsport

Košarkašice Srbije večeras su u Istanbulu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo pobedile domaću selekcije 83:76 posle velike borbe i dva produžetka, čime su izborile plasman na šampionat Evrope 2021.godine.

"Zaista ne bih trošila reči na košarku, osećam potrebu da kažem ono što mi je na srcu. Ovu pobedu posvećujem svima u Srbiji koji se bore sa ovom bolešću, sa svime što se dešava u celom svetu, pa i kod nas, svim zdravstvenim radnicima. Veliki broj njih mi je pustio poruku, čestitaju", rekla je Maljković za sajt KSS.

Pročitajte još Amerikanka posle dva produžetka odvela Srbiju na EP!

Ona je čestitala svojim igračicama na junačkoj pobedi, a Amerikanki Ivon Anderson poželala je dobrodošlicu.

"Primila sam i jednu posebnu poruku od mojih prijatelja koji leže u 'Areni' bolesni, da su gledali ove naše dve utakmice. Naravno, da su se, koliko je to moguće i bolje osećali. Moram da čestitam svojim košarkašicama na junačkoj pobedi. Ovo je zaista, posle dva produžetka, bila junačka pobeda. Od prve do poslednje. I da iskoristim priliku da kažem: Ivon, dobrodošla u Srbiju", zaključila je Maljković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve