Nova vest
Košarka

Petak, 30.10.2020.

15:10

Ko će biti novi trener Partizana? ANKETA

KK Partizan je u potrazi za trenerom.

Izvor: SN

Autor: SN

Ko će biti novi trener Partizana? ANKETA
Foto: KK Partizan

Kako je objavljeno u petak, Vlado Šćepanović više nije trener košarkaškog kluba Partizan.

Popularni "Japanac" se nije dugo zadržao na klupi crno-belih, a u medijima se uveliko spekuliše oko toga ko će biti njegov naslednik.

Najglasnije se pominje slovenački stručnjak Sašo Filipovski. Filipovski je tokom godina imao nekoliko ponuda da postane trener u ABA ligi, ali se nikada nije poklopila situacija.

Filipovski je sa Banvitom 2017. godine osvojio Kup Turske, kada su pobedili Efes u finalu, a najbolji igrač bio Džordan Tiodor. Potom je trenirao Monako, gde je njegova ekipa bila izuzetno neugodan protivnik.

Dejan Milojević je takođe jedna od opcija za klupu Partizana, radi se o bivšem centru crno-belih, ljubimcu navijača, koji je u Megi uspešno obavljao trenerski posao, a tu je i Vlade Jovanović, koji je sada u Megi.

Želimir Željko Obradović je još jedno ime koje se onako stidljivo provlači, kao i nekadašnji trener Crvene zvezde Dejan Radonjić.

Ko će biti novi trener KK Partizan?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

118 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve