Nova vest
Košarka

Četvrtak, 29.10.2020.

10:00

"Dve nedelje nismo trenirali, pokazali smo da umemo da igramo košarku"

Danilo Anđušić odigrao je sjajan meč protiv bivšeg kluba kome je u 5. kolu u dresu francuskog Burga ubacio 23 poena, uz dva skoka i četiri asistencije.

Izvor: SS

Autor: SS

Foto: Starsport

Francuzi su iz Beograda odneli trijumf rezultatom 89:76 i zadali ozbiljan udarac crno-belima.

Naravno da je u centru pažnje zbog odlične utakmice bio bivši srpski reprezentativac.

"Osećam se sjajno. Moram da čestitam mojim saigračima, ovo je bila fantastična utakmica. Posle dve nedelje bez treniranja celog tima, došli smo ovde svi zajedno. Ušli smo u utakmicu zaista dobro. Sve je počinjalo od odbrane. Igrali smo sa sjajnom energijom, preuzimali smo svuda po terenu jer smo morali da menjamo mnoge igrače zbog nedostatka treninga, ali na kraju, pokazali smo karakter i da umemo da igramo košarku", rekao je Anđušić posle utakmice.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Partizan sada ima skor 2-3, dok Burg ima 2-1, jer su mu dve utakmice odložene zbog pandemije koronavirusa.

"Drago mi je što smo pobedili u ovom meču, jer je veoma važno za nas da prođemo u sledeću fazu takmičenja. Uvek je posebno vratiti se u svoj rodni grad. Osećao sam se zaista sjajno. Jedina loša stvar je ta što navijači nisu mogli da uđu u dvoranu, bilo bi još posebnije za mene. Ali, lepo je videti porodicu i prijatelje kao i sve ljude iz kluba u kom sam nekada igrao", istakao je Anđušić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve