Nova vest
Košarka

Nedelja, 25.10.2020.

09:00

Partizan bez prava na kiks – na TV B92

Košarkaši Partizana igraju protiv Cedevita Olimpije u 19 časova, a direktan prenos utakmice možete da gledate na TV B92.

Izvor: PT

Autor: PT

Partizan bez prava na kiks – na TV B92
Dragana StjepanovicStarsportphoto

Izabranici Vlada Šćepanovića nisu na najbolji način otvorili sezonu u ABA ligi, te protiv ekipe iz Ljubljane moraju da odigraju dobru utakmicu.

"Igramo protiv ekipe koja je u boljoj situaciji od nas. Kad imate dva igrača iz prve petorke van tima, jednog najboljeg napadača (Jaramaz) i najboljeg odbrambenog igrača (Mozli), jasno je u kakvoj situaciji dočekujemo derbi. Cedevita je u ovom trenutku kvalitetnija, ima veći fond igrača, u boljoj je formi. To ne znači ništa, imam momke koji su već pokazali karakter, učiniće to i u nedelju. Stojim uz njih, Partizan u kakvom god sastavu da igra ide na pobedu", rekao je Šćepanović za Partizan TV.

Olimpija u tri odigrana meča ima isto toliko pobeda, međutim u Beograd dolaze prilično umorni jer će im ovo biti treći meč u pet dana.

Ljubljančani su izgubili u Evrokupu od Trenta, a potom su samo dva dana kasnije ubedljivo savladali Primorsku, i sada ih čeka duel sa crno-belima.

Iz te perspektive, Partizan, koji nije igrao posle Evrokupa, trebalo bi da uđe dosta spremnije u meč i da, kako on bude odmicao, bude sve fizički dominantniji.

Meč se igra od 19 časova, a direktan prenos gledajte na TV B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve