Nova vest
Košarka

Petak, 23.10.2020.

20:30

Rašad Von napustio Budućnost

Rašad Von, američki košarkaš, napustio je redove podgoričke Budućnosti.

Izvor: SN

Autor: SN

Rašad Von napustio Budućnost
Photo: ABA/Buduænost Voli

Kako su iz košarkaškog kluba Budućnost poručili, raskinut je ugovor sa američkim košarkašem Rašadom Vonom posle slabog starta sezone.

Zbog slabih partija je bivši NBA košarkaš presedeo na klupi meč sa Borcem iz Čačka, a protiv Ulma je igrao svega 9 minuta.

"Rašad Vonn više nije član Košarkaškog kluba Budućnost Voli. Sa Vonom je sporazumno raskinut ugovor. Zahvaljujemo se na njegovom doprinosu i posvećenosti, želimo mu puno sreće i uspeha u daljoj karijeri", napisala je Budućnost na Tviter profilu.

Ovakav epilog je bio i očekivan, a kako su podgoričke "Vijesti" prenele, Budućnost je pokazala interesovanje za Amedea Delavalea, koji je napustio Gran Kanariju posle svađe sa trenerom nezadovoljan statusom u timu.

Von je pre pet godina bio 17. pik na NBA draftu, igrao je za Milvoki, Bruklin i Orlando, ali je njegova karijera bila u padu, pa je prošle sezone stigao u Igokeu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve