Nova vest
Košarka

Petak, 23.10.2020.

17:37

Lučić: Trinkijeri se u Bajernu deklariše kao "grobar"

Vladimir Lučić, košarkaš Bajerna iz Minhena, imao je samo lepe reči za trenera Andreu Trinkijerija.

Izvor: B92, Sportklub

Autor:B92, Sportklub

Lučić: Trinkijeri se u Bajernu deklariše kao
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Italijan je ovog leta preuzeo minhenski klub u kojem popularni "Luča" igra od 2016. godine.

Bajern je za sada jedno od najprijatnijih iznenađenja Evrolige i u petak od 20.30 pokušaće da nastavi sa odličnim partijama.

Srpski košarkaš jedan je od najvažnijih igrača u timu i upravo su njegove partije jedan od razloga zašto Bavarci igraju sjajno.

"Andrea ima sličnu filosofiju kao i ostali treneri, a ona glasi – na treningu zasluži minute. Kada se uloge raspodele, onda je tvoje braniš mesto na svakoj narednoj utakmici. Prosto je, ako si dobar tu si, na parketu. Ako igraš loše onda ideš na klupu. Gotovo da svi treneri razmišljaju na takav način", rekao je Lučić za "Sportklub".

Lučić, koji je nekadašnji kapiten Partizana, otkrio je da se Trinkijeri, kada dođe do peckanja u ekipi, deklariše kao "grobar".

"Andrea se i u Bajernu deklariše kao Grobar! Imamo dosta Balkanaca u timu i kada dođe do nekih peckanja na tu temu, on je na našoj strani. Prokomentarišemo nekada rezultate Partizana, ali ništa više od toga."

Bajern će u petom kolu dočekati ekipu Olimpijakosa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve