Nova vest
Košarka

Četvrtak, 22.10.2020.

23:33

Obradović objasnio preokret Zvezde

Saša Obradović, trener košarkaša Crvene zvezde, bio je zadovoljan pobedom nad CSKA.

Izvor: LN

Autor: LN

Obradović objasnio preokret Zvezde
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su CSKA u petom kolu Evrolige rezultatom 86:84.

Crveno-beli su upisali prvi trijumf posle pet uzastopnih poraza od "armejaca".

"Velika pobeda protiv jednog od favorita za osvajanje takmičenja. U prvom poluvremenu smo previše poštovali rivala, zato smo grešili, ali imali smo sjajan duh, igrali kolektivno i pronašli smo ritam u odbrani, a zatim i u napadu", rekao je Obradović posle meča.

Lojd je zabeležio rekord karijere sa 31 poenom, ali su se u završnici istakli i Davidovac, Rit, Jagodić Kuridža...

"Osim Lojda koji je odigrao fantastično, svi ostali pojedinci doprineli su sjajnoj pobedi – u različitim fazama drugi momci su se istakli, što nas čini jakim. Lojd, Jagodić Kuridža, Davidovac, mala i zaslužena rola Rita, za Ročestija se vidi da je bez utakmica, bez nogu, ali je imao dve fenomenalne asistencije", priznaje Obradović.

Zbog pandemije koronavirusa na tribinama nije bilo navijača.

"Ova predivna pobeda je duplo veća jer igramo bez navijača. Ljubav koja je s nama s tribina... Ostaje žal što ne možemo da podelimo to s njima, znamo da su uz nas i trudićemo se da opravdavamo velika očekivanja", dodao je nekadašnji igrač crveno-belih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve