Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 19.10.2020.

09:50

Partizanov doktor o povredama Jaramaza i Mozlija

Partizan će u narednom periodu morati da igra bez Ognjena Jaramaza i Vila Mozlija.

Izvor: SN

Autor: SN

Partizanov doktor o povredama Jaramaza i Mozlija
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Vil Mozli, Partizanov centar, povredio se na utakmici protiv Uniksa u Evrokupu, dok se Ognjen Jaramaz povredio u ABA ligi na susretu sa FMP–om.

O stanju njihovih povreda i koliko će dugo odsustvovati za "BC Partizan TV" govorio je doktor Partizana, Momčilo Moma Jakovljević.

"Mozli je nagazio na nogu nekom igraču (Uniksa, prim. novin) i iskrenuo je, to ne može da se izbegne. A od Jaramaza ste čuli da su dva igrača pala preko njega. U prvi mah nije delovalo da je prelom, nije bilo otoka. Sinoć je to snimio kod mene u bolnici, videli smo da je treći prst na šaci i pošto ništa ne prepuštam slučaju, konsultovao sam sinoć i jutros dva-tri ortopeda. Nije potrebna operacija i čak kažu da će za tri, najkasnije četiri nedelje da se skine gips", rekao je Moma Jakovljević.

Na pitanje koliko će dugo odsustvovati plejmejker i centar Partizana, doktor Jakovljević je rekao:

"Jaramaz će pauzirati otprilike mesec dana, do 36-37 dana. Dok će Mozli odsustvovati još oko 15 dana, minimum. Povredio se pre sedam-osam dana i orijentaciono će Mozli možda početi nedelju pre Jaramaza. Nezahvalno je davati prognoze. Bolje sada da se ovo događa nego na kraju sezone".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve