Nova vest
Košarka

Nedelja, 18.10.2020.

10:00

Jovanović: Loši šuteri Partizana su dali 8 trojki, to je presudilo

Vladimir Jovanović, trener FMP–a, čestitao je Partizanu na zasluženoj pobedi u 3. kolu ABA lige.

Izvor: SN

Autor: SN

Jovanović: Loši šuteri Partizana su dali 8 trojki, to je presudilo
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Košarkaši FMP–a poraženi su rezultatom 103:90 od Partizana u svojoj hali u Železniku.

Trener Vladimir Jovanović je na ovom meču zaradio i tehničku, a naveo je i šta je bilo jako važno u igri Partizana i prihvatio odgovornost za poraz.

"Čestitam rivalu na pobedu. Mi smo u lošem smo ritmu bili prošle nedelje, kada smo izgubili od Splita u meču u kojem smo očekivali pobedu. Želeli smo da odigramo borbeno i fajterski posle pomenutog poraza. Većim delom smo u tome i uspevali, ali na kraju je presudilo osam trojki momaka za koje smo smatrali da su lošiji šuteri u sastavu Partizana. To je moja odgovornost, ali sa tim mora da se živi", rekao je trener FMP–a, Vladimir Jovanović.

Izdvojio je Jovanović i pozitivne stvari svojih izabranika.

"Pokazali smo karakter i želju. Uspeli smo deficit od 18 poena da svedemo na sedam, a zaista ne bih želeo da komentarišem dešavanja u završnici meča. Mladi igrači su pokazali kvalitet, pre svega Pecarski. Imali smo problema, nismo mogli da računamo na Đorđevića, ali sve u svemu mislim da možemo da podignemo glavu i nastavimo takmičenje sa dosta optimizma“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve