Tepić: Moramo da budemo na maksimumu u Zagrebu

U nedelju 18. oktobra od 17 časova Mega Soccerbet će gostovati u Zagrebu ekipi Cibone u okviru 3. kola ABA lige.

Izvor: B92, zvanični sajt
Podeli
Mega Soccerbet/Ivica Veselinov
Mega Soccerbet/Ivica Veselinov

Utakmicu u Košarkaškom centru Dražen Petrović izabranici trenera Vladimira Jovanovića dočekuju u odličnom raspoloženju posle dve pobede u prva dva kola regionalnog takmičenja, protiv Igokee u Laktašima i prošle nedelje protiv Zadra u Beogradu.

Trener Mege Vladimir Jovanović pred duel protiv Cibone istakao da njegova ekipa mora da bude koncentrisana na svoju igru:

"Siguran sam da će Cibona posle prva dva kola pokazati reakciju. Moramo biti koncentrisani na nas, da fizički i košarkaški ispunjavamo zadatke koje smo postavili pred ovu utakmici. Cilj nam je da naše oscilacije u igri budu što manje", izjavio je trener Mege.

Mega Soccerbet/Ivica Veselinov
Mega Soccerbet/Ivica Veselinov

Mega Soccebet i Cibona su se do sada sastali 14 puta u ABA ligi uz skor 8-6 za Megu.

U poslednjem susretu ove dve ekipe koji je odigran u 19. kolu prošle sezone, Mega je slavila na gostovanju sa 76:87.

U prva dva kola ove sezone Mega je ostvarila obe pobede, dok je Cibona zabeležila dva poraza, protiv Crvene zvezde i Mornara.

Kapiten Mege Milenko Tepić je istakao da njegova ekipa može da odigra protiv svakog ako je na svom maksimumu i obrnuto, ukoliko to nije slučaj da protiv svakom može imati velikih problema:

"Za nas je svako gostovanje u ABA ligi veoma teško, to nas očekuje i protiv Cibone koja je mnogo bolji tim nego što to pokazuju njeni rezultati u prva dva kola. Igrali su protiv Crvene zvezde i Mornara koji spadaju među najbolje ekipe u ABA ligi i tu se nisu najbolje snašli. Moramo da budemo svesni da protiv svakoga možemo da igramo ako smo na svom maksimumu, individualno i timski i obrnuto, ako to nismo da ćemo protiv svakoga imati velikih problema, posebno u ovoj situaciji gde će Cibona želeti da pokaže svoj kvalitet. Na nama je da se pripremimo što je moguće bolje i da na jednom veoma teškom gostovanju pronađemo način da ostvarimo pobedu",izjavio je Tepić.