Nova vest
Košarka

Sreda, 30.09.2020.

23:11

Šćepanović: Ovakve utakmice se dešavaju

Trener Partizana Vlado Šćepanović nije bio zadovoljan porazom od Huventuda u Badaloni.

Izvor: SN

Autor: SN

Šćepanović: Ovakve utakmice se dešavaju
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto.com

Košarkaši Partizana su poraženi na startu Evrokupa od Huventuda u Badaloni sa 85:82.

Crno-beli su imali 61:46 u jednom momentu treće deonice, ali su svakako u tesnoj i neizvesnoj završnici upisali prvi poraz.

"Ovake utakmice se dešavaju, promašili smo sve što smo šutnuli, prokockali 15 poena prednosti i čestitao bih Huventudu na zasluženoj pobedi", rekao je Vlado Šćepanović.

Ante Tomić je odigrao sjajan meč, ali je Huventud bio agresivniji, što je presudilo.

"Naravno, Ante Tomić je sjajan košarkaš, ali on nije sjajan defanzivac i igrač je koga treba napadati. Koristiti razne situacije koje on slabije brani, ali kasnije je Huventud raširio teren, bio agresivan, pogodio dosta šuteva i bio izuzetno agresivan pa smo imali 4,5 izgubljenih lopti. Ako igrate agresivno, napadate i sve radite kako treba pobedićete, to su osnovne stvari, u školi vas tome uče, a moji igrači to nisu radili", kaže trener Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d