Nova vest
Košarka

Sreda, 23.09.2020.

16:00

NIS i KK Partizan nastavljaju saradnju

Kompanija NIS i KK Partizan nastavili su danas višegodišnju saradnju potpisivanjem novog sponzorskog ugovora.

Izvor: SN

Autor: SN

Default images

Kako je saopšteno, ugovor su u Kući KK Partizan u Beogradu potpisali Kiril Tjurdenjev, generalni direktor kompanije NIS i Ostoja Mijailović, predsednik Partizana.

Budući da obe strane teže istom cilju, a to je da budu najbolji u oblasti kojom se bave, nastavak uspešne saradnje u ovim izazovnim vremenima pokretač je za ostvarivanje još boljih rezultata.

Uzajamna podrška biće dodatna energija na putu ka ostvarivanju zacrtanih cileva, navodi se u saopštenju.

"Ono što je zajedničko NIS-u i košarkašima Partizana jesu spremnost na izazove, šampionski i timski duh i činjenica da smo najjači kad je najteže. Zato smo tako dugo prijatelji i zato ne odustajemo od podrške. Navijamo za sve buduće pobede i sigurni smo da ćete ponovo Evropi pokazati kako je dobra i jaka srpska košarka“, izjavio je Tjurdenjev, generalni direktor NIS-a.

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović izrazio je zahvalnost NIS-u na podršci i ocenio da nastavak saradnje dokazuje i ozbiljnost kluba da nastavi borbu za trofeje.

"Kompanija NIS je više od 10 godina sa KK Partizan. Prošli smo zajedno i lepa i teška vremena, ali smo ostali zajedno. Pored našeg generalnog sponzora sa nama su, rame uz rame i naši navijači koji su u prošloj sezoni kupovinom karata u velikoj meri obezbedili tekuću likvidnost kluba i pomogli nam u ostvarivanju dobrih rezultata. Za nekoliko dana pokrećemo naš projekat za navijače „Vera i vernost“. Najverniji klubu će imati priliku da kupovinom sezonske karte pomognu klubu da ostane likvidan i tokom ove sezone“, rekao je Mijailović.

NIS i KK Partizan neguju višegodišnje partnerstvo, koje je 2013. godine krunisano generalnim sponzorstvom kompanije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve