Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 10.08.2020.

13:00

Košarkaši Budućnosti počinju pripreme za novu sezonu

Košarkaši podgoričke Budućnosti počinju pripreme za novu sezonu, nedelju dana kasnije nego što je bilo planirano.

Izvor: SN

Autor: SN

Košarkaši Budućnosti počinju pripreme za novu sezonu
Photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic

Kako prenose podgoričke Vijesti, trener ekipe Petar Mijović na prozivci neće imati nekoliko igrača, dok će ostali košarkaši odraditi lekarske preglede, a uveče i prvi trening.

Izjavu za Vijesti dao je Gavrilo Pajović, sporstki direktor Budućnosti.

"Prvih nekoliko dana ćemo trenirati u našoj dvorani u Donjim Kokotima i u "Verdeu", jer u „Morači” ne možemo, a od 13. do 23. avgusta bi trebalo da budemo na Žabljaku. Dragan Apić je došao, Džastin Kobs stiže danas, a Melvin Edžim i Rašad Von 12. i 13. avgusta".

On je istakao da ekipa iz Podgorice i ove sezone ima cilj da bude u vrhu ABA lige i a prođe u krugi krug Evrokupa, gde će u grupnoj fazi igrati sa Unikahom, Makabi Rišonom, Brešom, Ulmom i Metropolitansom.

"Nadam se da će se situacija brzo normalizovati, jer smo svi željni igre - košarkaši, svi koji rade u ovom sportu, navijači... I pored krize, vidim da se svi klubovi ABA lige pojačavaju, čak i oni iz donjeg dela tabele, tako da će takmičenje biti veoma interesantno. Naš cilj je da budemo pri vrhu i da prođemo u drugi krug Evrokupa. Imali smo sreće na žrebu za to takmičenje, a mislim da smo napravili dobru selekciju ekipe i sada je cilj da tokom rada u Podgorici i na Žabljaku stvorimo dobru atmosferu", zaključio je Pajović.

Košarkaši Budućnosti na stratu ABA lige sastaće se sa ekipom Splita, dok će prvi meč u Evrokupu igrati protiv Breše.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve