Nova vest
Košarka

Petak, 07.08.2020.

16:50

"Pamtićemo ga kao šampiona, velikog borca, uvaženog saigrača i poštovanog protivnika"

Najjače klupsko evropsko košarkaško takmičenje Evroliga i regionalna ABA liga poslali su poruke saučešća porodici Majkla Odža, koji je tragično preminuo.

Izvor: MT

Autor: MT

Default images

Doskorašnji košarkaš Crvene zvezde, sa kojom je nastupao u oba takmičenja, preminuo je od posledica srčanog udara na treningu.

"Nikada te nećemo zaboraviti veliki čoveče. Počivaj u miru, Majkl", objavila je ABA liga, dok je direktor Dubravko Kmetović u saopštenju između ostalog napisao:

"Pamtićemo ga kao šampiona, velikog borca, uvaženog saigrača i poštovanog protivnika. Imali smo privilegiju da uživamo u njegovom talentu, osmehu i energiji. Zahvalini smo mu na svemu što je dao košarci, na terenu i van njega. Posebno smo zahvalni na tome što su njegova radna etika, osmeh i ljubav prema igri bili primer i inspiracija mnogim novim generacijama."

Evroliga je navelia sledeće:

"Evroliga izražava saučešće porodici, prijateljima, saigračima trenerima Majkla Odža, kao i mnogim navijačima koji su uživali u nejgovim nastupima".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve