Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 03.08.2020.

21:10

Kešelj i Dozet ponovo u Zvezdi – u novoj ulozi

KK Crvena zvezda održao je u ponedeljak 3. avgusta redovne sednice predsedništva i Skupštine kluba.

Izvor: PT

Autor: PT

Kešelj i Dozet ponovo u Zvezdi – u novoj ulozi
STARSPORT/ Pedja Milosavljevic

"Na obe sednice koje su održane na terenima KK Crvena zvezda na Malom Kalemegdanu postojao je pun kvorum, a sednicom Skupštine kluba predsedavao je novi predsednik najmnogobrojnijeg tela kluba, ugledni advokat Ljubomir Milić", navodi se na sajtu kluba.

"Dosadašnji predsednik Skupštine Branimir Baćović koji je sa velikim uspehom obavljao tu funkciju u prethodnom periodu, novi je član predsedništva kluba. Novi član predsedništva KK Crvena zvezda koji će biti zadužen za sportska pitanja je i nekadašnji igrač crveno-belih Marko Kešelj", dodaje se.

Saziv Skupštine KK Crvena zvezda takođe je doživeo promene. Novi članovi Skupštine su i još jedan bivši igrač crveno-belih Milan Dozet, Zoran Kovačević "Koča", Milan Ninković i Zoran Jović.

"O svim osnovnim informacijama vezano za svakodnevni rad i život kluba, takmičarsku sezonu koja je otkazana, prelaznom roku i pripremama seniorskog tima za novu sezonu, radu mlađih selekcija, budžetu kluba koji će u narednoj sezoni biti čak za 30 posto manji, zdravstvenim protokolima u vreme globalne pandemije, članove Skupštine vrlo detaljno informisao je predsednik kluba Nebojša Čović i to kroz 15 tačaka dnevnog reda Skupštine", objavili su crveno-beli.

Direktor kluba Filip Sunturlić izneo je detaljno izveštaj o sezoni 2019-2020, kao i o planovima kluba i učinjenom pred početak takmičarske sezone 2020-2021.

"Skupština KK Crvena zvezda mts u potpunosti je informisana i podržala je izveštaj o tužbi i vansudskom poravnanju između KK Crvena zvezda i ABA lige jtd koje je u toku, takođe i vrlo jasan stav kluba vezan za dezinformisanje javnosti i pokušaje pojedinaca da javnosti nametnu nekakav 'sukob interesa' između KK Crvena zvezda mts i KK FMP.

Članovi Skupštine podržali su i inicijativu, da KK Crvena zvezda pred telima regionalnog takmičenja, kao važan deo regionalnog takmičenja i aktuelni šampion ABA lige, zastupa vrlo čvrst stav da ovu vrstu opstrukcije neće dozvoliti u narednom periodu!

Članovi Skupštine obavešteni su i o okupljanju i početku priprema prvog tima koje će se ove sezone obaviti u vrlo specifičnim uslovima.

KK Crvena zvezda mts i u novonastaloj situaciji spreman je za početak vrlo zahtevne sezone 2020-2021.

Sednica Skupštine KK Crvena zvezda mts održana je na terenu kluba na Malom Kalemegdanu, u skladu sa aktuelnom zdravstvenom situacijom i uz poštovanje svih propisanih zdravstvenih mera.

KK Crvena zvezda mts", piše na sajtu jedinog Evroligaša s ovih prostora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve