Nova vest
Košarka

Petak, 31.07.2020.

19:18

Ćaćo razmišlja da se vrati u reprezentaciju

Košarkaš Olimpije iz Milana Serhio Rodriges mogao bi da se vrati u reprezentaciju Španije sledeće godine na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Izvor: PT

Autor: PT

Ćaćo razmišlja da se vrati u reprezentaciju
Photo by Elsa/Getty Images

Proslavljeni plejmejker prošle godine propustio je Svetsko prvenstvo u Kini, kada su Španci postali šampioni, a kao razlog tada je naveo je da želi da provede više vremena sa svojom porodicom i da se oporavi od naporne i teške sezone u CSKA.

"Uvek sa govorio da sam repezentaciji uvek na raspolaganju, ali prošle godine bio je bio težak trenutak i za mene lično i za sport. Verovao sam da je najbolje i za mene i za nacionalni tim, da ne budem deo te priče", rekao je Rodriges u video izjavi za zvanični Tviter nalog reprezentacije Španije.

On je dodao da je bilo neverovatno gledati kako španski tim uživa igrajući na SP u Kini.

"Reprezentacija je radila dobar posao i ja sam bio mogućnosti da se povučem i odmorim. Kada uđete u profesionalnu rutinu, veoma je teško da prepoznate trenutak kada treba da zastanete i napravite predah. To mi je pomoglo da sagledam celu sezonu na najbolji mogući način, ali kad god je moguće, želim d a budem deo reprezantacije", rekao je Rodriges.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve