Nova vest
Košarka

Utorak, 30.06.2020.

14:56

Zvezdino "već viđeno" pojačanje demantovalo glasine

Američki košarkaš Džordan Lojd oglasio se povodom spekulacija o svojoj budućnosti.

Izvor: LN

Autor: LN

Default images

Lojd nije uspeo da odvede Valensiju u finale španskog prvenstva, pošto je njegov tim poražen od Baskonije sa 75:73, pa se povodom toga oglasio putem Tvitera.

"Kakva čudesna, neverovatna sezona. Hvala Valensiji", napisao je Lojd, koji je u pomenutom meču imao 11 poena (4/10), te po jednu asistenciju i skok.

To nije bilo sve što se tiče njegove aktivnosti na Tviteru, pošto je nedugo zatim odgovorio i na spekulacije koje je objavio jedan nalog.

"Džordan Lojd želi da ostane u Valensiji, ali traži 25 odsto veću platu. On sada prima 800.000, a traži 1.000.000 kako bi ostao. Igrač ima i ponude iz Grčke, to jest iz Olimpijakosa", glasi spekulacija za koju je ubrzo stigao demant.

"Odakle vam ove informacije? Nisu ni blizu istine", naveo je Lojd.

Dan ranije Lojd je takođe bio aktivan na pomenutoj društvenoj mreži, kada ga je jedan navijač optužio "da nije hteo da sačeka ponudu Valensije".

"Ovo nije vreme za to, ali sve ću uskoro objasniti. Niste upućeni u celu situaciju", napisao je 26-godišnji bek iz Čikaga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve