Nova vest
Košarka

Nedelja, 28.06.2020.

14:16

Pešić za B92.net o Zvezdinom "novom" plejmejkeru: To je notorna laž!

Vest da bi plejmejker Barselone Kevin Pangos mogao u Crvenu zvezdu, pored Srbije, odjeknula je i u Kataloniji.

Izvor: MS

Autor: MS

Pešić za B92.net o Zvezdinom
EPA-EFE/Georgia Panagopoulou

B92.net pisao je o tome da se Pangos nalazi na meti Zvezde, ali i da ta misija neće biti laka, iako Kanađaninu uskoro ističe ugovor.

Sveže informacije iz Barselone, odnosno listovi Sport i Mundo Deportivo, kažu da je trener Zvezde Saša Obradović džentlmenski pozvao iskusnijeg kolegu iz Barselone Svetislava Pešića da mu "dozvoli" da pregovara sa Pangosom.

Kako su preneli tamošnji mediji, bivši trener Zvezde je navodno dopustio takav razvoj situacije jer "Barselona ne računa na Pangosa više".

Naša redakcija kontaktirala je upravo trenera Barselone Svetislava Pešića povodom toga.

"Takve informacije dolaze od jednog srpskog novinara. On inače sve zna, samo što ne zna još da operiše. To je notorna laž!", demantovao je Pešić za B92.net.

Crvena zvezda je ambiciozno krenula u ovom prelaznom roku i čeka se uskoro da ozvaniči Lendrija Noka (Alba) i Korija Voldena (Partizan), a trebalo bi i Džordana Lojda (Valensija), s tim da ima i tu malih poteškoća.

Priredio: Miloš Simanović

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve