Nova vest
Košarka

Utorak, 16.06.2020.

16:45

Mladi Gačić u Zvezdi do 2023. godine

Mladi košarkaš Lazar Gačić potpisao je višegodišnji stipendijski ugovor sa Crvenom zvezdom, saopštio je klub sa Malog Kalemegdana.

Izvor: SN

Autor: SN

Mladi Gačić u Zvezdi do 2023. godine
Foto: KK Crvena zvezda

Gačić je visok 210 centimetara, roden je 31. maja 2005. godine, igra na poziciji krila i predstavlja veliki potencijal srpske košarke, a sa Zvezdom je potpisao ugovor do 2023. godine.

"Pre potpisivanja ugovora dobio sam samo jedan savet od roditelja,a to je da nastavim da radim još jače, više i tako ispunim svoj san da postanem prvotimac Crvene zvezde. Nisam oka sklopio noćas, Bilo je mnogo tenzije i uzbudenja, jer ovo je veliki korak, ali za sada samo jedan ka mom cilju, jer smo svi u porodici veliki Zvezdaši. Sada ostaje da jako radimo, imamo dobar tim. Očekujem da se u našoj konkurenciji borimo za titulu uz napredak svih nas kao igrača", rekao je Gačić posle potpisivanja ugovora sa crveno-belima.

Saopštenje je povodom potpisa objavio i klub.

"Crvena zvezda je sa druge strane u svojim redovima sačuvala još jednog momka od koga i klub i srpska košarka mogu mnogo da očekuju u narednim godinama",
stoji u saopštenju crveno-belih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve