Nova vest
Košarka

Sreda, 01.04.2020.

16:54

"Zašto mi je Trinkijeri to ponovo uradio? Samo je tražio izgovor za medije"

Artjom Parahovski, beloruski centar, govorio je o vremenu provedenom u Partizanu.

Izvor: LN

Autor: LN

foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Parahovski je ove sezone došao u redove crno-belih, ali da nije impresionirao malo je reći.

Posle samo nekoliko meseci provedenih u Beogradu, klub i igrač su se rastali. A, kako kaže igrač, razlog je trener.

"Iskreno, odlazak u Partizan me je zabrinjavao jer se sećam kako se (Trinkijeri) odnosio prema meni u Kantuu. On mi se nakon toga izvinio, rekao mi je da je pogrešio, a ja sam to prihvatio, sve ostavio iza sebe i odlučio da odem za Beograd", rekao je Trinkijeri za litvanski "15min".

Osam godina nakon što su sarađivali u Italiji, Trinkijeri i Parahovski i dalje nisu mogli da nađu zajednički jezik.

Art je odigrao samo pet mečeva u Evrokupu, četiri u ABA ligi i krajem novembra napustio klub, a u januaru ove godine potpisao za francuski Strazbur.

"Pitao sam se zašto mi je trener ponovo to uradio. Nisam razgovarao sa njim od odlaska, a on nije razgovarao sa mnom pre nego što sam otišao. U medijima se pričalo da sam na trening kamp došao nespreman. Mislim da je on samo tražio izgovor pred medijima kako bi obrazložio svoju odluku. Mislim da su razlozi mnogo dublji od mojeg stanja pred početak sezone", jasan je Parahovski.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d