Nova vest
Košarka

Sreda, 11.03.2020.

16:01

"Izlažemo riziku naše porodice, neki imaju trudne žene kod kuće"

Srpski košarkaš Nemanja Nedović pojasnio je šta je mislio prethodnom porukom.

Izvor: LN

Autor: LN

foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Nedović se oglasio povodom odluke Evrolige da će njegov klub Olimpija iz Milana domaće mečeve igrati na drugim lokacijama zbog epidemije koronavirusa u Italiji.

Bek reprezentacije Srbije bio je vidno nezadovoljan onim što je čuo, a sada se ponovo oglasio.

"Nadam se samo da razumete zbog čega sam to napisao. Na taj način se izlažemo riziku mi, igrači i svi koji putuju sa nama. Samim tim izlažemo riziku naše porodice. Neki moji saigrači imaju trudne žene kod kuće...", napisao je Nedović na Tviteru.

Pročitajte još Uživo: Koronavirus i sport

Armani i Olimpijakos je trebalo da se sastanu u četvrtak u "Mediolanum forumu", međutim, kako su u Italiji zabranjeni sportski događaji, utakmica je odložena.

U zvaničnom saopštenju Evrolige stoji da će italijanski i grčki predstavnik utakmicu odigrati 13. marta, odnosno u petak u Berlinu. Meč će biti pred praznim tribinama.

Pored toga, mečevi Armani – ASVEL (29. kolo) i Armani – CSKA (32. kolo) takođe će biti odigrani van granica Italije. Još nije saopšteno gde će se igrati ovi dueli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve