Nova vest
Košarka

Subota, 22.02.2020.

12:30

Skandal u Atini – napadnuti Lamonika i Javor posle meča PAO - Barselona!

Nepoznati huligani izvršili su napad na taksi u kome su bile sudije posle utakmice Evrolige između Panatinaikosa i Barselone u Atini.

Izvor: MS

Autor: MS

Skandal u Atini – napadnuti Lamonika i Javor posle meča PAO - Barselona!
EPA/JUANJO MARTIN

Grčki Sport24 piše da je poznati italijanski sudija Luiđi Lamonika zbog povreda završio u bolnici.

Sa njim su u taksiju bili Slovenac Damir Javor i Turčin Emin Mogulkoc, takođe arbitri na istom meču, kada su ih napali izrednici na motorima. Sa njima je bio još jedan sudija, Grk Nikos Picilkas.

Oni su napadnuti kada su se posle utakmice, koju je Barselona pobedila Panatinaikos 92:81, vraćali prema hotelu iz OAKA dvorane.

Incident se dogodio u ulici Kifisas u delu Sidera Haladriju, huligani su razbili zadnji prozor na taksi vozilu i povredili Lamoniku.

Lamonika je kasno u petak veče pušten iz bolnice uz policijsku pratnju do hotela, a onda i u subotu, takođe uz mere bezbednosti, do aerodroma.

Lokalna policija odmah je došla na lice mesta i otvorila istragu protiv nepoznatih počinioca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
NBA

Grešna braća Jokić VIDEO

Iako Nikola Jokić i ove sezone dominira u NBA ligi i vodi svoje Nagetse ka odbrani šampionskog prstena, prethodnog dana mediji bruje o njegovoj braći.

Sportal

10:58

5 h

U fokusu

Vidi sve