Nova vest
Košarka

Četvrtak, 20.02.2020.

22:00

Zagorac i Ilić očekuju pun "Pionir" protiv Gruzije VIDEO

Rade Zagorac i Dalibor Ilić izneli su svoje utiske posle pobede Srbije nad Finskom na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2021.

Izvor: PT

Autor: PT

Zagorac i Ilić očekuju pun
Foto: FIBA

Aktuelni vicešampion Evrope u prvom kolu kvalifikacija slavili su u Finskoj rezultatom 80:58.

"Zadovoljni smo utakmicom, zadovoljni smo učinjenim. Neke zamisli koje smo imali smo ostvarili, iako je dosta nezahvalno posle tri dana treninga očekivati bilo šta smisleno. Igrači su maksimalno dobro pristupili utakmici, pre svega energetski i napravili razliku koja je evidentna. Spremamo se za Gruziju, neće biti laka utakmica, imaju respektabilan sastav, ali uz dobru podršku možemo da očekujemo pobedu", rekao je Zagorac, a prenosi KSS.

Naša reprezentacija naredni meč igra u nedelju od 17 časova protiv Gruzije.

"Odlična utakmica iza nas, s obzirom da smo tri dana zajedno. Ovo večeras je izgledalo jako dobro. Drago mi je da sam debitovao, kada radite ono što volite i kada predstavljate zemlju koju volite, to je vrh uspeha. U nedelju nas očekuje utakmica protiv Gruzije, očekujem pun "Pionir" i nadam se da ćemo odigrati kao večeras", rekao je košarkaš Igokee.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve