Nova vest
Košarka

Subota, 15.02.2020.

23:49

"Izgubili smo GPS u prvom poluvremenu, ali smo se adaptirali"

Andrea Trinkijeri, trener Partizana, bio je veoma zadovoljan kako je njegova ekipa odigrala drugo poluvreme protiv FMP-a u poufinalu Kupa Radivoja Koraća.

Izvor: PT/LN

Autor: PT/LN

Starsportphoto

Partizan je posle velike borbe eliminisao FMP, a Trinkijeri je posle utakmice čestitao svojim igračim, ali i ekipi iz Železnika.

"Imali smo najteži posao do sada. Juče Borac, 22 sata posle odmah FMP i sutra igramo derbi. Danas je bila muška, nervozna, puna tenzije utakmica, tvrda... Želeo bih da čestitam mom timu jer su igrali drugo poluvreme kako smo se dogovorili. Najvažanija stvar je u svakoj situaciji imati mogućnost da se adaptiraš. Malo smo bili poludeli, izgubili smo GPS. U odbrani u napadi, ali u drugih 20 minuta... Adaptacija znači da smo igrali... neki igrači igraju jednu poziciju, sada su igrali drugu. FMP je bio super protivnik, baš smo se namučili. Sada je pred nama da nađemo energije i odigramo derbi", rekao je Trinkijeri.

Veliko finale između Partizana i Crvene zvezde, ujedno i repriza iz 2019, 2018. i 2017, igra se u nedelju od 21h.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve