Nova vest
Košarka

Subota, 15.02.2020.

23:35

Veličković: Derbi ko derbi, tu favorita nema VIDEO

Novica Veličković, kapiten Partizana, rekao je da je tim našao odgovor na igru FMP-a u drugom poluvremenu u meču polufinala Kupa Radivoja Koraća.

Izvor: PT/LN

Autor: PT/LN

Veličković: Derbi ko derbi, tu favorita nema VIDEO
Starsportphoto

Crno-beli plasirali su se u finale gde će igrati sa Crvenom zvezdom, a utakmicu su prelomili u krajem treće i početkom četvrte četvrtine.

"Teška utakmica, dosta smo se mučili u prvom poluvremenu. U suštini smo na poluvremenu, mi i stručni štab, rekli da je samo energija i radimo ono gde smo najbolji. Našli smo odgovor na njihovu igru, čestitao bih saigračima, kao i Koriju i Birči, koji su imali problema, smogli su snage i bili su na terenu. Čestitao bih i FMP-u na fer i korektnoj igri", rekao je Velićković novinarima posle meča.

Partizan i Crvena zvezda igraće novo finale u Kupu u nedelju.

"Još jedan derbi. Tamo nema favorita, očekuje se težak meč. Derbi ko derbi, hala će biti puna, atmosfera koja je specifična. Kada nije Kup, derbi više nije kao pre deset godina... ovo je sada situacija pola-pola dvorana i sigurno je uživanje igrati, tako da očekujem da damo maksimum"
, kazao je kapiten Partizana.

Finale je na programu u nedelju od 21h.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve