Nova vest
Košarka

Subota, 15.02.2020.

20:30

Šakota: Beron verovatno ne bi šutirao da je došlo do preuzimanja

Dragan Šakota, trener Crvene zvezde, rekao je da je bilo nekoliko opcija u poslednjem napadu meča protiv Mege u polufinalu Kupa Radivojaka Koraća.

Izvor: PT/LN

Autor: PT/LN

Šakota: Beron verovatno ne bi šutirao da je došlo do preuzimanja
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Bili Beron je na sekundu do kraja pogodio trojku za plasman Zvezde u finale Kupa, a Šakota je posle meča kazao:

"Možemo da budemo zadovoljni sa pobedom, naravno nismo očekivali ovakvu završnicu. Nismo potcenili protivnika, znali samo da nas čeka teška utakmica, ali smo mislili da je sredinom prvog poluvremena odrađen deo posla koji treba da nam kaže kako da igramo u nastavku. To se nije desilo", rekao je Šakota.

Zvezda je slavila rezultatom 80:79.

"Ovo je Kup i da je regularno prvenstvo imao bih neke reči kritike. Ali, ovo je Kup i ovde treba pobediti, sve ostalo nije bitno. Bilo je situavija gde smo morali da se snalazimo, međutim ono što je najvažnije jeste što smu uspeli da pobedimo".


Na pitanje o finalu, Šakota nije želeo da prognozira.

"Ne bih da dajem prognoze i pričam o utakmici (finalu). Ne znamo ni sa kim ćemo igrati, pretpostavljam da je Partizan, mislim da je favorit protiv FMP, ali da sačekamo da vidimo".

On je otkrio koji je bio plan, što opširnije možete pogledati u video snimku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve