Nova vest
Košarka

Četvrtak, 13.02.2020.

09:42

Milojević: Uz pravi ritam od početka do vize za polufinale

Košarkaši Mega Bemaksa od 19.30 časova u Nišu igraju susret sa ekipom Slobode na završnom turniru Kupa Radivoja Koraća.

Izvor: B92

Autor:B92

Milojević: Uz pravi ritam od početka do vize za polufinale
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Izabranici trenera Dejana Milojevića žele plasman u polufinale u kojem bi u subotu 15. februara igrali sa boljim iz susreta Crvena zvezda - BKK Radnički.

Trener Mega Bemaksa Dejan Milojević je po dolasku u Niš istakao da su u Kupu uvek moguća iznenađenja.

"Kup je takmičenje u kojem svaka ekipa ima šansu i gde smo i u prošlosti viđali iznenađenja. U toj jednoj utakmici i manje ekipe imaju šanse protiv favorita. Sloboda igra sjajno u KLS i sigurno ih nećemo potceniti. Verujem da će publika imati prilike da uživa u mečevima, a mi smo uvek dodatno motivisani da se prikažemo u dobrom svetlu u Nišu, gde smo 2016. osvojili prvi i za sada jedini trofej u Kupu. Ukoliko uspemo da nametnemo naš ritam, verujem da ćemo opravdati ulogu favorita i plasirati se u polufinale. Idemo korak po korak, pa ćemo videti koliko daleko možemo da doguramo", izjavio je Milojević.

Luka Ašćerić je istakao da je potrebno da igrači Mege uspostave kontrolu nad utakmicom od starta.

"Igramo protiv veoma ekipe Slobode koja se nalazi u vrhu KLS i sigurno je da će želeti da se pokažu u što boljem svetlu na Kupu. Moramo da budemo vrlo oprezni i da sa pravom energijom uđemo u meč. Pokušaćemo uz agresivnu odbranu da uspostavimo kontrolu nad utakmicom od starta. Ne bežimo od uloge favorita, ali ne smemo da se opustimo, jer je prostor za ispravljanje grešaka sužen na ovakvom takmičenju. Ukoliko budemo na svom nivou, verujem da ćemo doći do pobede i plasmana u polufinale", izjavio je Ašćerić

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve