Nova vest
Košarka

Sreda, 05.02.2020.

11:50

Đorđević pred Partizan: Povredili su nam ponos

Trener Virtusa iz Bolonje očekuje veliku fizičku borbu u meču sa Partizanom u sredu uveče.

Izvor: AK

Autor: AK

Đorđević pred Partizan: Povredili su nam ponos
Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images

Crno-beli gostuju u Bolonji od 20 časova u petom kolu Top 16 faze Evrokupa.

Domaćin je dodatno motivisan debaklom u prvom susretu, Partizan je pre mesec dana slavio u Štark areni 99:81.

Pročitajte još Partizan ima meč loptu za Top 8

"Radujemo se ovoj utakmici jer je siguran sam prvi meč povredio svima ponos. Ta utakmica nas je naterala da shvatimo koji je nivo potreban ovom timu da bi se takmičio. U Beogradu je bilo i posebno, izuzetno okruženje, očekujem od naših navijača isto", rekao je Đorđević.

Partizan večeras (20.00) gostuje najvećem favoritu za osvajanje Evrokupa Virtusu, a ako crno-beli naprave podvig i pobede obezbediće mesto u četvrtfinalu. Kvota na Partizan je 3,05, dok je kec, na tim Saše Đorđevića, 1,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Virtus - Partizan.

Dva tima imaju identičan skor 3-1, pa je ova utakmica presudna u borbi za plej-of i mogla bi da odluči ko će biti prvi u grupi.

"Važnost meča je ključna. Momci su dobro trenirali i veoma su koncenstirani. Imali smo nekoliko odličnih treninga. Partizan ima dosta kreativnih igrača, ponekad igraju sa trojicom plejmejkera. Imaju i visoke, atlete, fizički jake igrače. Biće ovo dobra, snažna, fizička igra. Ostavili smo prvi meč iza sebe, već smo ga analizirali".

Meč Virtus – Partizan igra se od 20 časova.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve