Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 27.01.2020.

19:43

Bivši centar Banvita stiže u MZT

Doskorašnji košarkaš Banvita i bivši omladinski reprezetartivac Turske Ragip Atar novi je igrač MZT Skoplje.

Izvor: SN

Autor: SN

Bivši centar Banvita stiže u MZT
Photo: MZT Skopje Aerodrom/Petr Stojanovski

Kako se navodi, 20-godišnji, 210 centimetara visoki centar Atar je sa MZT potpisao ugovor koji važi do kraja ove sezone.

Debi Atara u "plavo-belom" dresu se očekuje u četvrtak u utakmici Druge ABA lige protiv slovenačkog Heliosa, ako do tada budu završeni svi administrativni poslovi oko registracije za to regionalno takmičenje.

U upravi MZT očekuju da donedavni igrač Banvita, za koji je nastupao prethodnih nekoliko sezona, "pomogne Bojanu Krstevskom, Andreju Maslinku, Marinu Mornaru i Bojanu Raduloviću u borbi pod koševima".

Bivši kadetski, juniorski i omladiski ;reprezentativac Turske je sa timom iz Bandirime igrao u turskom prvenstvu i ;Fibinoj Ligi šampina, a u Skoplje, kako se ističe, dolazi da radi naporno i da pokuša da se izbori za što veću minutažu pod trenerskom palicom Đorđija Kočova".

"Novi igrač MZT Skoplje Ragip Berke Atar iza sebe ima nastup na tri evropska i jednom svetskom prvenstvu", navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve