Nova vest
Košarka

Petak, 24.01.2020.

09:34

Šakota istakao ključni faktor poraza u Kataloniji VIDEO

Trener Crvene zvezde Dragan Šakota zadovoljan je igrom protiv Barselone uprkos porazu.

Izvor: B92

Autor:B92

Šakota istakao ključni faktor poraza u Kataloniji VIDEO
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Crveno-beli su u Kataloniji doživeli treći uzastopni poraz u Evroligi sa 86:82.

Trener Zvezde ističe da je loša odbrana u ključnim trenucima rešila pitanje pobednika:

U preostalim mečevima 21. kola Evrolige, domaćini su apsolutni favoriti - Fener protiv Armanija, Žalgiris protiv Albe, Panatinaikos protiv Asvela i Real protiv Efesa, a kvota na četiri keca zajedno je 2,62. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Evroligu.

"Čestitke Barseloni na pobedi, verujem da je publika videla interesantnu utakmicu i da su mogli u njoj da uživaju do samog kraja. Za nas je bio problem manjak energije gledajući broj igrača u sastavu večeras. Da, imali smo šansu, da dođemo i do boljeg rezultata da smo igrali bolju odbranu u odlučujućim trenucima gde smo primili neke trojke na isteku napada", rekao je Šakota.

On je odgovorio na pitanje domaćih novinara o razlozima izuzetno skraćene rotacije u četvrtak uveče.

"Nažalost svi igrači su povređeni, jedan je bolestan,a jedan je imao problema sa vizom. Zato smo imali manjak igrača, i očigledno da nas je na kraju stigao i umor. A kada ste umorni ne igrate dobru odbranu i donosite loša rešenja u napadu".


Crveno-beli se u petak u ranim jutarnjim časovima vraćaju za Beograd, a već u nedelju čeka ih put u Republiku Srpsku na utakmicu ABA lige sa Igokeom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve