Nova vest
Košarka

Subota, 14.12.2019.

13:52

"Partizan i Cibona su puno puta pisali istoriju"

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da je predstojeća utakmica sa Cibonom u ABA ligi veliki izazov za igrače, trenere i navijače.

Izvor: SN

Autor: SN

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana igraju u nedelju od 20 časova u Beogradskoj areni protiv Cibone, utakmicu 11. kola ABA lige.

"Cibona je uvek bila i uvek će biti veliki sportski rival. Partizan i Cibona su popunili puno stranica u knjizi košarkaške istorije i to je dovoljno da ova utakmica bude veliki izazov za igrače, trenere i navijače", rekao je Trinkijeri.

Plejmejker crno-belih Nemanja Gordić rekao je da je zagrebački tim nezgodan rival i da ekipa mora da bude koncentrisana.

"Očekuje nas zanimljiv duel protiv starog rivala. Cibona je ekipa koja može biti jako nezgodna, te mi zbog toga moramo da budemo maksimalno koncentrisani i u odbrani i u napadu. Za nas sledi serija utakmica na domaćem terenu i daćemo sve od sebe da tu situaciju iskoristimo na najbolji način", naveo je Gordić.

Posle 10 kola u regionalnom takmičenju crno-beli imaju učinak od sedam pobeda pobeda i tri poraza, a Cibona ima četiri pobede i šest poraza.

Deca uzrasta do 14 godina uz pratnju odraslih mogu besplatno ući u Arenu uz ulaznicu, koje se mogu preuzeti u Tiketlajnu na Novom Beogradu i na blagajni hale.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d