Nova vest
Košarka

Subota, 14.12.2019.

19:02

Obradović: Uzalud pričam, sve je gore i gore

Košarkaši Fenerbahčea su dva puta u svega tri dana doživeli poraz od velikog rivala, ekipe Anadolu Efesa.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Obradović: Uzalud pričam, sve je gore i gore
Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images

Prvi put su poraženi u Evroligi sa 81:73, a sada su izgubili u u 12. kolu prvenstva Turske sa 79:66.

Logično je i to što je trener Fenerbahčea Željko Obradović nezadovoljan učinkom svojih izabranika. Trofejni stručnjak nije krio neraspoloženje posle novog poraza.

"Ponavljamo greške koje smo pravili mnogo puta tokom ove sezone. Nismo se borili! Nismo želeli da iskoristimo situaciju sa faulovima na pravi način. Ono što moramo da odlučimo je hoćemo li da se borimo ili ćemo da nastavimo na isti način", ljut je Obradović.

On se izvinio svim navijačima turske ekipe.

"Izvinjavam se navijačima Fenerbahčea, ali naša situacija nije nimalo jednostavna. Svakog dana pričamo, radimo na greškama i pokušavamo da nađemo različita rešenja, ali sve je gore i gore".

Nije imao šta da zameri protivniku, naprotiv, čestitao im je na pobedi.

"Anadolu Efes je zaslužio pobedu. Borili su se sa mnogo entuzijazma i nismo bilo u stanju da im odgovorimo. Tačno je da smo prikazali dve sasvim drugačije igre u prvom i drugom poluvremenu. Početak drugog dela bio je zaista loš što se tiče nas", zaključio je Obradović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d