Nova vest
Košarka

Subota, 14.12.2019.

10:37

"Partizan stvara tim za velike stvari"

Trener košarkaša Cibone Ivan Velić rekao je da u predstojećem meču protiv Partizana Cibona nema šta da izgubi i dodao da će igračima tražiti da daju sve od sebe

Izvor: SN

Autor: SN

Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

"Partizan ove sezone stvara tim za velike stvari. Imaju velike ambicije, kako u ABA ligi tako i u Evrokupu. Imaju izuzetno jak i širok roster. Mi u toj utakmici stvarno nemamo šta da izgubimo. Idemo da se postavimo muški, da damo sve od sebe i to je jedino što ću tražiti od svojih igrača", rekao je Velić.

Košarkaši Cibone u nedelju gostuju Partizanu u utakmici 11. kola ABA lige.

"Pokušaćemo s nekim stvarima da iznenadimo Partizan, hoćemo li u tome uspeti videćemo", rekao je trener Cibone.

Nakon deset odigranih utakmica, Cibona je deveta na tabeli regionalnog takmičenja sa četiri pobede i šest poraza, dok su crno-beli drugi sa skorom 7-3.

"U Beogradu protiv Partizana ćemo dati sve od sebe i pokušati napraviti sve što dogovorimo i tako ući u šansu da pobedimo", rekao je košarkaš Cibone Krešimir Ljubičić.

Utakmica Partizan - Cibona igra se u nedelju od 20 časova u Beogradskoj Areni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d