Nova vest
Košarka

Petak, 13.12.2019.

22:25

Lučić vodio Bajern do pobede, Marinković neprimetan protiv Žalgirisa

Košarkaši Bajern Minhena lako su došli do nove pobede u Evroligi, uz odličnu partiju Vladimira Lučića.

Izvor: LN

Autor: LN

Lučić vodio Bajern do pobede, Marinković neprimetan protiv Žalgirisa
EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND

Bajern je na svom parketu savladao najgoru ekipu takmičenja Zenit iz Sankt Peterburga, rezultatom 77:69.

Izabranici Dejana Radonjića meč su slomili u trećoj četvrtini, koju su dobili rezultatom 24:15 i otišli na +14 u jednom trenutku.

Odličan kod pobednika bio je još jedanput Vladimir Lučić, koji je meč završio sa 17 poena, pet skokova i tri asistencije.

Greg Monro je imao 12, a Peteri Koponen i Dijego Flakadori po 11 poena, dok je najbolji kod ruskog predstavnika bio bivši plej Partizana Aleks Renfro sa 18 poena.

Ogromnu krizu Žalgirisa produbila je Valensija koja je odnela pobedu iz Kaunasa rezultatom 86:82.

Litvanski predstavnik je vodio tokom maltene celog prvog poluvremena, ali ih je koštala izuzetno loša treća deonica u kojoj su dali jednocifren broj poena (9:17).

Valensija je početkom četvrte četvrtine imala i +13, Žalgiris je koliko-toliko uspeo da se vrati u život, ali vremena za preokret nije bilo.

Kod pobednika se istakao Lui Laberi sa 22 poena i pet skokova, a pratio ga je Kino Kolom sa 12 poena i devet asistencija. Bojan Dubljević je imao osam poena, dok je Vanja Marinković ubacio četiri za 13 minuta na parketu, uzevši samo dva šuta (1/2 za tri).

Kod domaćina najefikasniji je bio Edgaras Ulanovas sa 16. Tomas Vokap je imao 15, a Džok Lendejl 12 poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

7 d