Nova vest
Košarka

Četvrtak, 12.12.2019.

23:00

Čas košarke u Madridu – Real lako pobedio Olimpijakos

Košarkaši Real Madrida ubedljivo su pobedili Olimpijakos na svom parketu rezultatom 93:77 u 13. kolu Evrolige.

Izvor: SN

Autor: SN

Čas košarke u Madridu – Real lako pobedio Olimpijakos
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Real Madrid je u 13. kolu dočekao Olimpijakos u Vizink centru, ali nije bio baš najbolji domaćin pošto je prosto pregazio grčkog rivala.

Dvocifrenu razliku je Real Madrid stekao već u prvoj četvrtini, doduše pred kraj prvog perioda, kada su svoje poene ubacili Fakundo Kampaco i Entoni Rendolf.

Pokušao je Olimpijakos da smanji tu razliku. Mini serijom 5:0 koju je napravio Vil Čeri, Olimpijakos je pokazao znake života, ali je Real vrlo brzo poslao svoj odgovor i brzom egzekucijom pobegao na 39:20.

Bilo kako bilo, Pirejci su nekako ostali u igri posle prve dve četvrtine, pošto se na "veliki odmor" otišlo sa prednošću Reala 41:30. Prava dominacija "kraljevskog kluba" viđena je u trećoj deonici.

Izabranici Pabla Lasa su postigli čak 31 poen, a dozvolili Olimpijakosu svega 18. Serijom Fabijana Kozera je sve počelo, a završilo se serijom Valtera Tavaresa. U poslednjem desetominutnom periodu je Real samo održavao stečenih 20 razlike i samo se čekalo da se vidi kojim će se rezultatom ovaj meč završiti.

Na kraju, ubedljiva pobeda Real Madrida rezultatom 93:77. Najefikasniji pojedinac bio je upravo Fabijen Kozer sa 18 poena, po 15 su ubacili Rendolf i Kampaco, a Trej Tompkins je ubacio 12 poena. Vil Čeri je na drugoj strani bio predvodnik sa 12 poena, koliko je imao i Saša Vezenkov, a po 11 su imali Tejlor Ročesti i Vili Rid.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve