Nova vest
Košarka

Četvrtak, 05.12.2019.

16:22

Milojević: Partizan prava prilika da vidimo gde smo

Trener Mega Bemaksa Dejan Milojević rekao je da će meč protiv Partizana u ABA ligi biti prava prilika da igrači vide gde se nalaze u odnosu na najjače timove.

Izvor: SN

Autor: SN

Milojević: Partizan prava prilika da vidimo gde smo
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

"Sutra dočekujemo Partizan koji ima izuzetno kvalitetnu ekipu i dubok roster. Jedni su od favorita za osvajanje ABA lige i okakve utakmice su odlične za nas da vidimo gde se nalazimo u odnosu na najjače timove", rekao je Milojević za klupski sajt.

On je naveo da je njegovoj ekipi mnogo značila pobeda u Laktašima protiv Igokee u prošlom kolu, kao i način na koji su došli do nje, kada je trojkom Mešičeka u poslednjoj sekundi izborena pobeda.

"Sigurno je da smo se kao ekipa dodatno podigli. Protiv Partizana moramo da odigramo agresivno u odbrani uz veliku energiju na terenu, a za šta će to biti dovoljno na kraju, videćemo. Sigurno je da želimo da se predstavimo u što boljem svetlu i verujem da će publika u hali imati priliku da uživa u dobrom meču",
izjavio je Milojević.

Bek Mega Mege Luka Ašćerić je istakao da se nada dobroj atmosferi i punoj hali.

"Već se poznajemo sa Partizanom pošto smo igrali protiv njih na ABA Superkupu, ali ce ovaj meč biti drugačiji. Partizan je kvalitetna ekipa koja može da bude dominantna ako uvede protivnika u svoj ritam. Na nama je da pokušamo kroz agresivnu odbranu i energiju da ih uvedemo u ritam koji nama odgovara. Pored toga, moramo biti skoncentrisani i poštovati dogovor iz svlacionice pošto ekipe kao Partizan kažnjavaju svaku grešku na parketu. Svakako ćemo dati sve od sebe da napravimo iznenadenje. Nadam se dobroj atmosferi i punoj hali u petak a mi cemo pokušati da se odužimo na terenu"
, izjavio je Asćerić.

Meč između košarkaša Mege i Partizana igra se sutra od 20 sati u Hali sportova "Ranko Žeravica".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve