Nova vest
Košarka

Sreda, 04.12.2019.

12:55

Birčević: Nadam se da ću da izađem iz početne krize VIDEO

Košarkaš Partizana Stefan Birčević se nada da će nastaviti sa dobrim partijama u crno-belom dresu.

Izvor: MT

Autor: MT

Birčević: Nadam se da ću da izađem iz početne krize VIDEO
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Izabranici Andree Trinkijerija su za vikend savladali Krku u regionalnoj ABA ligi, a do meča sa Megom u petak imaće dovoljno vremena da se pripreme.

"Svakako da smo pre Krke imali dovoljno vremena da se regenerišemo i što bolje pripremimo, ne samo za Krku nego i za dalje, za gust raspored. Povezali smo nekoliko treninga i sada ćemo imati ova dva dana po dva treninga kako bismo se pripremili i za Megu", rekao je Birčević za klupsku televiziju.

Reprezentativac Srbije voli da igra u beogradskoj Hali sportova.

"Siguran sam da će hala biti puna. Čini mi se da je otvorena hala, odnosno da su karte puštene normalno u prodaju. Volim da igram u Hali sportova, tamo smo trenirali i igrali prva 3-4 meseca kada sam prvi put bio u klubu", dodao je Birčević.

Birčević je u pobedi nad Krkom bio najefikasniji na terenu, postigavši 20 poena.

"Ja ću se truditi da dam svoj maksimum i na treningu i na utakmicama. Videćemo koliko će to biti dovoljno i nadam se da ću nastaviti da pružam dobre partije kako bih izašao iz te početne krize koje sam imao na početku", istakao je Birčević.

Nešto lošiji start sezone 29-godišnjeg krilnog centra verovatno je bio uslovljen i napornim letom, koje je imao iza sebe.

"Jeste mnalo napornije. Leto je mnogo skraćeno, odmah se kreće na pripreme, pa reprezntacija, gde smo mi već u utakmicama od početka avgusta i onda mora nekad doći do pražnjenja. Ali gledao sam da radim najbolje što mogu od prvog dana kada sam došao u Partizan. Ako pošteno radiš, sve će doći kad-tad na svoje mesto", zaključio je Birčević.

Meč Mega – Partizan na programu je u petak od 20.00 u Hali sportova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve