Nova vest
Košarka

Petak, 22.11.2019.

09:50

Gavrilović srećan zbog igrača: Izdržali su sve ovo

Trener košarkaša Crvene zvezde Andrija Gavrilović, posle pobede protiv Žalgirisa u Kaunasu 61:69, izjavio je da je presudila dobra odbrana.

Izvor: PT

Autor: PT

Gavrilović srećan zbog igrača: Izdržali su sve ovo
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

"Odbrana je bila presudna, posle prve četvrtine smo shvatili da uvek moramo da se uzdamo u našu odbranu. Žalgiris je snažan ofanzivan tim, mi smo se stalno vraćali, preuzimali dobro u odbrani. Veoma sam srećan zbog ove pobede i igrača koji su izdržali sve ovo na kraju izuzetno teške nedelje i serije utakmica", rekao je Gavrilović za klupski sajt.

Kako je naveo, Žalgiris je tim koji vrlo dobro šutira za tri poena i ovoga puta je bio pritisak na njima.

"Rekao sam igračima da, ukoliko zadržimo ovakav nivo odbrane na šutu za tri poena, i ako budemo konstantno pritiskali možemo da se nadamo pobedi", izjavio je Gavrilović.

Najefikasniji u Zvezdinom timu Bili Beron istakao je da se lepo vratiti na pobednički kolosek.

"Znali smo da će biti teško, posle Berlina, ovo je bila duga nedelja za nas, pobedili smo posle tri poraza. Sjajan osećaj, morali smo da izdržimo i budemo jaki do kraja. Imaju dobrog trenera, dobar tim i ovo nam mnogo znači, ali moramo da nastavimo i pokušamo da napravimo seriju pobeda do kraja", izjavio je Beron.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve