Nova vest
Košarka

Sreda, 20.11.2019.

22:22

Zašto Đorđević nije dao ni minut Teodosiću u drugom poluvremenu?

Aleksandar Đorđević, trener Virtus Bolonje, objasnio je zašto Miloš Teodosić nije odigrao nijedan minut u drugom poluvremenu meča protiv Andore.

Izvor: PT

Autor: PT

Zašto Đorđević nije dao ni minut Teodosiću u drugom poluvremenu?
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Srpski plejmejker igrao je fenomenalno u prvom periodu meča, postigavši čak 19 poena za 14 minuta, i uz to je imao tri skoka i četiri asistencije.

Međutim, Teodosić u drugom poluvremenu nije odigrao nijedan minut, Virtus je odigrao veoma loše poluvreme i izgubili su utakmicu – 93:79.

Ekipa iz Bolonje u poslednjoj deonici postigla je svega 10 poena, a opet Đorđević nije vraćao Teodosića, evo i zašto.

"Teodosić u drugom poluvremenu nije igrao jer je to bila moja odluka, a i zato što sam želeo da testiram tim, da dobijem odgovore od drugih", rekao je Đorđević posle utakmice.

Virtus iz Bolonje posle osam odigranih utakmica ima skor od šest pobeda i dva poraza.

Teodosić je odigrao sedam utakmica za Virtus u Evrokupu i za 24 minuta na terenu prosečno beleži 17 poena i 5,9 asistencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d