Nova vest
Košarka

Subota, 16.11.2019.

21:00

Fenerbahče: Obradović nije podneo ostavku

Turski mediji su preneli da je Željko Obradović dao ostavku na mestu prvog trenera Fenerbahčea, što je klub momentalno demantovao.

Izvor: SN

Autor: SN

Fenerbahče: Obradović nije podneo ostavku
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Na društvenim mrežama, a onda i u turskim medijima pojavila se informacija da je Željko Obradović dao otkaz i da više nije trener Fenerbahčea.

Klub je vrlo brzo reagovao poslavši demant i rekavši kako to nema veze sa istinom. Saopštenje Fenerbahčea prenosimo bez redakcijskih izmena.

"Vest da Željko Obradović više nije trener Fenerbahčea, koja se pojavila na društvenim mrežama nema nikakve veze sa istinom. Naš trener odgovorno obavlja svoj posao i menadžment mu daje potpunu podršku i čeka neke bolje dane. Kako bilo, vest o sastanku našeg predsednika i Ahmeta Erčanlara u ponedeljak takođe nije tačna. Kada budemo imali ovakve informacije, prosledićemo ih javnosti", stoji u saopštenju Fenerbahčea na njihovom sajtu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve