Nova vest
Košarka

Sreda, 06.11.2019.

22:10

Limož odigrao i za Partizan nadigravši Tofaš

Košarkaši Limoža slavili su nad Tofašom rezultatom 91:82 u šestom kolu Evrokupa.

Izvor: SN

Autor: SN

Limož odigrao i za Partizan nadigravši Tofaš
Photo by Jeremy Ng/Getty Images

Limož i Tofaš se nalaze u grupi B baš kao i beogradski Partizan i ovom utakmicom mogu da budu zadovoljni i navijači crno-belih.

Francuski tim je pre početka ovog kola imao samo jednu pobedu i u goste im je došla neugodna ekipa Tofaša sa skorom od 3:2 i željom da sustigne Veneciju koja je na drugom mestu sa 4 pobede.

Od samog starta se videlo da je Limož vrlo motivisan i da imaju na umu samo jednu stvar – pobedu. Ubacili su 30 poena u prvoj četvrtini i nagovestili rezultatsku "katastrofu".

Do poluvremena se ta prednost pretvorila u dvocifrenu, pa se na "veliki odmor" otišlo sa rezultatom 49:38 u korist Limoža. Po povratku na parket, turski tim se malo "opasuljio", smanjili su greške i četvrtinu pripisali sebi.

Imali su samo nadu u poslednjem kvartalu, ali je Limož i to ugasio. Dodali su gas kada je to bilo najpotrebnije, pa su uspeli da zabeleže pobedu broj dva i ostanu u trci za drugu fazu, pritom dodatno zakomplikovavši situaciju u grupi B.

Semaž Kriston je ponovo briljirao sa 19 poena, Ugo Invernici je postigao 16, a Brajan Konklin 15. U redovima Tofaša, Met Lodžeski je podsetio na svoje slavne dane sa 21 poenom, dok ga je Semi Mehija ispratio sa 17 poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve