Nova vest
Košarka

Utorak, 05.11.2019.

15:20

Partizan i nakon Venecije želi da ostane "maksimalan"

Košarkaši Partizana dočekaće Veneciju, aktuelnog prvaka Italije, u okviru 6. kolu Evrokupa.

Izvor: MT

Autor: MT

Partizan i nakon Venecije želi da ostane
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

U prvom meču crno-beli su slavili sa 66:63 i u ovom takmičenju imaju maksimalan učinak – pet pobeda iz isto toliko mečeva.

Trener Partizana Andrea Trinkijeri je rekao da ekipa mora malo da podigne ritam.

"Veoma zanimljiva utakmica je pred nama. U Veneciji smo odigrali izuzetno čvrst meč i tada smo imali priliku da osetimo koliko dobar može biti tim protiv kojeg igramo. Imaju iskusne igrače, talentovane igrače i sigurno je da će dati sve od sebe da pruže svoj maksimum protiv nas. Sa druge strane, mi znamo šta treba da radimo u našoj kući, pred našim navijačima", rekao je Trinkijeri.

Bek crno-belih Ognjen Jaramaz poziva na oprez jer će italijanski ekipa sigurno želeti da se revanšira za poraz u prvoj utakmici.

"Venecija je veoma dobar tim, sa puno iskusnih igrača. U prvom kolu smo sa odigrali neizvestan meč i moramo biti svesni da će i sutrašnja utakmica biti veliki izazov za nas. Prva polovina grupne faze Evrokupa je za nas bila veoma dobra i daćemo sve od sebe da nastavimo u tom pravcu", istakao je Jaramaz.

Utakmica između Partizana i Venecije igra se u utorak od 20.00 u Štark areni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve