Nova vest
Košarka

Petak, 01.11.2019.

22:05

Micov dominirao, Armani naneo Barsi prvi poraz!

Košarkaši Olimpije Milana rezultatom 83:70 pobedili su Barselonu u "Mediolanum Forumu" u 6. kolu Evrolige.

Izvor: SN

Autor: SN

Micov dominirao, Armani naneo Barsi prvi poraz!
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Posle šest kola u Evroligi neporaženih timova više nema, kao ni timova bez pobede zahvaljujući Valensijinom trijumfu nad Asvelom.

Barselona je na ovom gostovanju igrala veoma dobro na početku i povela sa 7:0 zahvaljujući Dejvisu, Higinsu i Hangi, kada se Micov aktivirao Armani je prišao na samo 2 poena, da bi Abrines trojkom "svirao" kraj na 20:15 u korist Barse.

Gosti su jednostavno bili bolji protivnik i u drugom desetominutnom periodu, lako su odbijali nalete Šelvina Meka, Nemanje Nedovića i ostalih opasnih igrača Olimpije i na "veliki odmor" otišli sa prednošću 37:30.

Armani jeste zaigrao za nijansu bolje u trećoj deonici i na krilima Luisa Skole posle 4 minuta košarke uspeli i da povedu, ali su Kjurik i Mirotić vratili Barsi ranije stečenu prednost.

Koliko su izabranici Etorea Mesine bili željni pobede govori podatak da su u poslednjem desetominutnom periodu ubacili 31 poen, a Barsi dozvolili samo 12 i to je nešto zbog čega je Svetislav Pešić bio veoma ljut.

Serhio "Ćaćo" Rodriges sa 17 i Vladimir Micov sa 16 poena predvodili su pobednički sastav, dok su se u redovima poraženog tima izdvojili Brendon Dejvis sa 15 i Nikola Mirotić sa 13 postignutih poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve