Nova vest
Košarka

Utorak, 29.10.2019.

10:21

Janković: Poraz u Ljubljani motiv više za Limož

Košarkaš Partizana Nikola Janković istakao je da crno-bele čeka teško gostovanje Limožu u Evrokupu.

Izvor: MT

Autor: MT

Janković: Poraz u Ljubljani motiv više za Limož
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

On je dodao da će predstojeći meč, koji dolazi posle poraza od Cedevita Olimpije u regionalnoj ligi, biti motiv više da se vrate na pobedničku stazu.

"Još jedno teško gostovanje je pred nama posle poraza u ABA ligi. Sigurno da imamo motiv više da dobijemo utakmicu u Limožu, ali neće biti lako. Radi se o kvalitetnoj ekipi i daćemo sve od sebe da se vratimo sa pobedom. Oni su jako atletski orijentisana ekipa, nezgodni su na svom terenu. Moraćamo da budemo veoma fizikalni protiv njih", rekao je Janković novinarima na otvorenom treningu u maloj hali Štark arene.

Crno-beli su trenutno u grupi B Evrokupa vodeći sa maksimalnim učinkom od četiri pobede iz isto toliko odigranih mečeva i jedina su ekipa koja u dosadašnjem delu ovog takmičenja nije doživela poraz.

"To je veoma lepa stvar za nas, pre svega što su uglavnom bila gostovanja. Lep je osećaj biti neporažen, sigurno ćemo da nastavimo u tom ritmu. Nadam se da ćemo otići sa prve pozicije da bismo imali što lakšu drugu grupu", zaključio je Janković.

Meč između košarkaša Limoža i Partizana, koji ima skor 4-0, igra se sutra od 19.15.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve